Breaking Badin tekijä olisi halunnut tv-sarjan pohjalta GTA-pelin laajennuksen

12.08.2022 09:52 Muropaketin toimitus

Breaking Bad ja Better Call Saul -sarjojen luojana tunnettu Vince Gilligan olisi halunnut sarjansa osaksi Grand Theft Autoa.

Breaking Bad ja sen sisarsarja Better Call Saul ovat niin suosittuja, että niiden pohjalta olisi hyvin voinut kehitellä enemmänkin pelejä. Nyt Kotaku kertoo Vince Gilliganin paljastaneen, että peli-ideoita on oikeasti pyöritelty vuosien varrella.

”On ollut useampia yrityksiä tehdä pelejä. Ja osa niistä vähän niin kuin pääsi markkinoille asti”, Gilligan kertoi haastattelussa. ”Yritimme tehdä VR-kokemusta Sony PlayStation VR -laitteelle. Teimme mobiilipelin, joka kesti vähän aikaa.”

Yllättäen Gilligan paljasti myös, että hän yritti ehdottaa Grand Theft Auto -peliin laajennusta Breaking Badin pohjalta.

”En ole kummoinen pelaaja, mutta kuinka voisi olla tuntematta Grand Theft Autoa? Muistan sanoneeni tyypeille, jotka alun perin näyttivät vihreää valoa Breaking Badille, että ’Kuka omistaa Grand Theft Auton? Voisiko Breaking Bad olla siinä moduulina?’ Minusta siinä on vieläkin järkeä.”

Haastattelussa jää epäselväksi, ottiko Gilligan todella yhteyttä Rockstar Gamesiin vai jäikö GTA-pohdinta sisäpiirin keskusteluksi.

Better Call Saul -sarja päättyy ensi viikolla, ja sarja on Suomessa katsottavissa Netflixissä.

Muropaketin uusimmat