UUSIMMAT

Breath of the Wild -pelaajat kehittävät erikoisia tapoja peitota voimakkaat Lynel-viholliset

02.04.2017 20:00 | Muropaketin toimitus

Pelaajien tuoreilla videoilla Link peittoaa Breath of the Wildin kentaurivihollisia yllättävillä ja omaperäisillä tavoilla.

Muutama päivä sitten kerroimme The Legend of Zelda: Breath of the Wildin pelaajakunnan keskuudessa syntyneestä haasteesta, jossa pelaajat yrittävät saada aikaan mahdollisimman pitkän yhtenäisen ilmalennon varjoliitämällä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa pelaajien keksimä erikoinen haaste.

Polygon nimittäin kertoo, että useat pelaajat ovat alkaneet kehittää haastavia ja omaperäisiä tapoja peitota Breath of the Wildin Lynel-viholliset. Aiemmistakin Zelda-peleistä tutut, kentauria muistuttavat Lynelit ovat voimakkaita vihollisia, joita vastaan kamppaillessa voi moni pelaaja olla pulassa.

Alla olevilla videoilla pelaajat ovat kuitenkin kehittäneet lisähaasteita Lynelien kyykyttämiseen. YouTube-kanava DeliciousTea Gamingin videolla Link selättää Lynelin ilman aseita, haarniskaa ja parantamista, aseenaan pelkästään kivenmurikka. Lunisequious Solivagant puolestaan kukistaa videollaan Lynelin täydessä varustelussa, mutta vain 20 sekunnissa ja ottamatta itse lainkaan vahinkoa.

Lisäksi tubettaja Jimmyqballs on kehittänyt koko joukon Lynel-haasteita, joita voi tarkastella hänen YouTube-kanavaltaan. Jimmyqballsin videoilla Lynel peitotaan esimerkiksi hevosella tai pelkillä pommeilla.

The Legend of Zelda Breath of the Wild
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat