Uusimmat

Brian Fargo: Wasteland 2 on valmis parin viikon päästä

26.11.2013 10:00 Miikka Lehtonen

Brian Fargon ja inXile Entertainmentin Wasteland 2:ta on odotettu pitkään ja hartaasti. Viime vuoden Kickstarter-menestyksiin kuulunut roolipeli on kokenut jo jokusen lykkäyksen Fargon tiimeineen hioessa sitä aivan priimakuntoon. Ja nyt tuntuisi vihdoin olevan valmista.

Wasteland 2, jatko-osa legendaariselle 80-luvun roolipelille, oli viime vuoden todellisia Kickstarter-menestyjiä. Se keräsi hetkessä hirvittävän potin rahaa ja sitten alkoi työ, joka on kestänyt tähän päivään saakka. Ja miksipä ei? Ovathan paineet varmasti melkoiset, kun tietokoneroolipelaamisen legendalle tehdään jatko-osaa. Lykkäykset ovat myös olleet ihan aiheellisen kuuloisia, sillä niiden takana eivät ole olleet tuotanto-ongelmat, vaan halu tehdä pelistä juuri niin hyvä kuin se voi olla. Mutta turhauttaahan se odottelu silti.

Suunnitelmanahan oli aina, että kun Wasteland 2 on tiimin mielessä suunnilleen julkaisukunnossa, se annetaan Kickstarterissa beta-oikeudesta maksavien testattavaksi viimeistä silausta varten. Fargo kertoi eilen Twitterissä, että se aika on nyt lähellä. ”Olen hyvin luottavainen sen suhteen, että Wasteland 2:n beta on valmis parin viikon päästä”, mies paljasti.

Ja kun beta alkaa, itse pelin julkaisu on jo todella lähellä.

Lähde: Twitter

Lisää aiheesta

Wasteland 2 siirtyi hamaan horisonttiin, mutta hyvästä syystä

Wasteland 2 –ensikosketus – kaikkien ydintuhoseikkailujen esi-isän paluu

Muropaketin uusimmat