Uusimmat

Bulletstorm markkinoi itseään suihkuvideoilla ja filosofialla

04.01.2011 11:45 Tero Lehtiniemi

Pelialan merkittävin suihkukohtaus Heavy Rainin alusta sai juuri melko kovan kilpailijan. Hemaisevan tietokonetyttösen sijasta tässä videossa päätehtänä heiluu kuitenkin Epic Gamesin pomo Michael Capps. Mistä ihmettä?

Homman ytimessä ei ole vähempää kuin Epic Gamesin paljon odotettu ja hehkutettu Bulletstorm-toimintaspektaakkeli. Nyt julkaistu ensimmäinen video on ensimmäinen ”Bulletpoints”-nimisessä videosarjassa, joka esittelee Mike Cappsin miettimässä suihkussa mustan huumorin sävyttämiä filosofisia mietteitä.

Vaikka yleensä suihkuvideo jossa ei ole tissejä, on melko huono suihkuvideo, voimme varmasti olla suurin piirtien yhtä mieltä siitä että ihan hyvä ettei niitä tällä videolla näy. Video kyllä rohkaisee ”dick titsiä” ennakkovaraamaan pelin, joten ehkä tissit-asiasana on silti paikallaan.

Videosarjan innoittajana on toiminut kuuluisan amerikkalaisen koomikko Jack Handeyn Deep Thoughts, kokoelma humoristisia onelinereitä ja filosofisia mietteitä. Leikkifilosofi, jonka suusta on tullut esimerkiksi lause ”I can picture in my mind a world without war, a war without hate. And I can picture us attacking that world – because they’d never expect” on minun kirjoissani paljon kovempi filosofi kuin kukaan itseään oikeasti sellaiseksi tituleeraava.

Lue myös

Create (PS3, Wii, Xbox 360)

3DS saattaa vahingoittaa silmiä

Hakkeri väittää murtaneensa PlayStation 3:n täydellisesti

Skeittaavan Street Fighter -miehen ja lihatuotteiden tähdittämä Doom-versiointi hämmentää