UUSIMMAT

Bungie lupaa Destiny 2:een merkittävästi erilaisia parannuksia – tarkoituksena vähentää grindaamista

12.01.2018 17:41 | Muropaketin toimitus

Destiny 2 saa tänä vuonna ison nipun päivityksiä, kertoo pelin ohjaaja Christopher Barret Bungien verkkosivuilla.

Suositun verkkoräiskintä Destiny 2:n ohjaaja Christopher Barret on kertonut Bungien nettisivuilla kattavasti pelin tulevista päivityksistä. Hän muistuttaa, että Expansion-laajennukset ovat ostettavia päivityksiä jotka tuovat peliin uuden tarinan, sijainteja sekä muuta pelattavaa. Season-kaudet sen sijaan ovat kaikille ilmaisia tapahtumia, jotka tuovat Destiny 2:een lisäsisältöä.

Bungie on viilaamassa pelin XP-järjestelmää niin, että siinä olisi vähemmän ns. grindaamista ja enemmän hauskanpitoa. Barret tunnustaa, että tällä hetkellä XP:n kerääminen on liian hidasta. Bungien ensimmäinen yritys XP-systeemin korjaamiseksi oli ohjaajan mukaan aivan liian buginen, joten studio joutuu nyt miettimään muita vaihtoehtoja.

Barret osaa luvata peliin ainakin kolme merkittävää päivitystä vielä tänä vuonna. Ne ilmestyvät tammikuun lopulla, helmikuussa sekä keväällä. Myös syksyllä on tulossa uusi päivityspaketti.

Tammikuun 30. päivä voi peliin odottaa esimerkiksi Masterwork Armoria sekä aivan uusia palkintoja Raid-tehtävistä. Tarkoitus on tehdä näistä palkinnoista entistä kiinnostavampia. Helmikuussa Destiny 2:een tulee upouusi Strike Scoring -pisteytys sekä mm. uusi modijärjestelmä.

Kevään päivitys on kaikkein suurin paketti, jonka myötä pelistä löytyy esimerkiksi yksityiset matsit, joissa pelaajat voivat kutsua toisia taistelemaan haluamissaan kartoissa.

Lisätietoja ja tarkemmat tiedot Destiny 2:n päivityksistä löytyvät Bungien verkkosivuilta.

Muropaketin uusimmat