Uusimmat

Bungie tahtoi ottaa pesäeroa Haloon ja kovaan scifiin

04.11.2013 12:00 Juho Anttila

Halo-sarjan luonut Bungie tekee paluun ensi vuoden toisella neljänneksellä aivan uuden scifieepoksen muodossa. Destiny on epäilemättä yksi vuoden 2014 odotetuimmista ja hypetetyimmistä peleistä. Destinyä käsikirjoittava Eric Osborne ja yhteisövastaava David Dague kertovat IGN:n haastattelussa, että firma yritti ottaa Destiny:llä oikein kunnolla pesäeroa Halo-sarjaan.

Itse asiassa ensimmäisissä Destiny-konsepteissa oltiin astumassa jo tyystin ulos Halon edustaman kovan tieteisfantasian alueelta. Destinyn maailma oli lähes puhdasta fantasiaa ja kuvissa esiintyi muun muassa ritareita ja taikuutta. Lopulta tieteisfiktion kutsu kävi kuitenkin liian voimakkaaksi, joten suunta reivattiin takaisin scifin suuntaan.

Lopputulos on jotain, jota Bungiella kutsutaan myyttiseksi tieteisfiktioksi. Kyseessä on maailma, joka perustuu tieteeseen, mutta johon on lisätty runsaasti fantasiaelementtejä. Elokuvapuolella selvin verrokki tälle lienee George Lucasin Tähtien sota -saaga, joka ei ole koskaan pelännyt kuorruttaa tieteisfiktiotaan fantasiavaikutteilla.

Lähde: IGN

Lisää aiheesta

Bungie tekee trolleista hampaattomia Destinyn moninpelissä

Bungien Destiny ottaa mallia Borderlandsista

Kiinnostaako Bungien Destiny? Katso pitkä video pelin kehitysprosessista!