Uusimmat

Bungielle suuri voitto oikeudessa – Destiny 2 -huijausten valmistajat maksavat miljoonakorvauksia

17.06.2022 16:00 Muropaketin toimitus

Kanadalaiset huijausvalmistajat maksavat pitkän pennin kauppaamistaan huijauksista, eikä juttu päätynyt edes oikeusistuntoon asti.

Alkuperäisenä Halo-kehittäjänä ja nykyisenä Destiny-studiona tunnettu Bungie sai juuri merkittävän voiton kamppailussa huijareita vastaan. Kuten PC Gamer kertoo, joutuu kaksi kanadalaista yhtiötä maksamaan miljoonakorvaukset kauppaamistaan huijauksista.

Yhtiöt Elite Boss Tech ja 11020781 Canada maksavat 13,5 miljoonaa dollaria Bungielle korvauksena huijausohjelmastaan, joka ostettiin heiltä kaikkiaan 6 765 kertaa. Korvaukset päätettiin sovittelussa, eli tapaus ei päätynyt varsinaiseen oikeuskäsittelyyn asti.

Aiemmin keväällä Bungien nostamat kanteet hylättiin vastaavassa oikeusjutussa. Silloin oikeus katsoi, että Bungie ei pystynyt todistamaan tekijänoikeusrikkomusta, josta se syytti huijausohjelmien kehittäjää AimJunkiesia.

Tuoreimmassa tapauksessa syytteitä ei kuitenkaan hylätty, mikä on merkittävä voitto Bungielle. Miljoonakorvaukset muodostavat nyt varoittavan esimerkin huijausohjelmien valmistajille ja myyjille.

LUE MYÖS: Arvostelu Viiden tähden Destiny 2: The Witch Queen on paras hittipelin laajennuksista

Muropaketin uusimmat