Uusimmat

Call of Duty alamäessä – Activision raportoi heikompia myyntejä ja pelaajamääriä

Kuva: © Activision

04.02.2022 16:03 Muropaketin toimitus

Activision kertoo tulosraportissaan, että Call of Duty -pelit ovat menestyneet edellistä vuotta heikommin.

Eurogamer kertoo, että Call of Duty -pelisarja näyttää olevan alamäessä. Activision Blizzardin tulosraportissa paljastetaan, että yhtiön edellisellä vuosineljänneksellä, joka päättyi vuodenvaihteessa, nähtiin aiempaa vuotta heikompia tuloksia Call of Dutyssa.

Tarkkoja lukuja yhtiö ei paljastanut, mutta Call of Duty: Vanguard on myynyt heikommin kuin edellisenä vuonna ilmestynyt Black Ops Cold War. Lisäksi samaan aikaan ilmaispelattavan Call of Duty: Warzonen pelaajaluvut ovat laskeneet. Molemmat ovat huolestuttavia kehityssuuntia Activisionin hittiräiskinnän tulevaisuuden kannalta.

Samalla Activision on julkistanut, että tänä vuonna ilmestyvän Call of Duty -pelin kehityksestä vastaa Infinity Ward. Tämä osoittaa todeksi aiemmin liikkuneet huhut, jotka väittävät myös, että vuoden 2022 uusi Call of Duty olisi uusintaversio Modern Warfare 2:sta. Jälkimmäinen on yhä huhupuheiden varassa, joten jäämme odottamaan vahvistusta väitteille.

Vaikka PC- ja konsolipelien puolella on mennyt heikommin, on Call of Duty: Mobile jatkanut voittokulkuaan. Mobiiliräiskintä on noussut entistä suositummaksi, mikä sekin saattaa näyttää tietä Call of Duty -pelien tulevaisuudelle.

Muropaketin uusimmat