Uusimmat

Call of Duty: Modern Warfare 2:sta on tulossa yksi sarjan suurimmista menestyksistä

31.10.2022 15:37 Muropaketin toimitus

Steamin pelaajamäärät lupaavat todellista menestystä Activisionin tuoreimmalla jättipelille.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyi viime perjantaina, ja se on jo nyt rikkonut sarjan ennätyksen ainakin Steamin pelaajaluvuissa. Kuten Eurogamer kertoo, oli pelillä viime viikonloppuna parhaalla hetkellä yli 200 000 samanaikaista pelaajaa, ja lukema on itseasiassa kasvanut sivuston uutisoinnin jälkeen. Steam Databasen mukaan hittipelillä on parhaimmillaan ollut yli 263 000 pelaajaa yhtä aikaa linjoilla.

Lukema on merkittävästi suurempi kuin millään sarjan aiemmalla pelillä on ollut Steamissa. Aiempi ennätyslukema oli Call of Duty: Black Opsin moninpelillä, jolla oli parhaalla hetkellä reilut 118 000 samanaikaista pelaajaa.

Tällä perusteella voi jo ennustella, että Call of Duty: Modern Warfare 2 tulee todennäköisesti rikkomaan koko pelisarjan myyntiennätyksiä.

Virallisia myyntilukuja ei ole vielä julkistettu. On kuitenkin hyvä muistaa, että Steamin pelaajaluvut kertovat vain pelaajamäärän PC:llä. Modern Warfare 2 on julkaistu myös PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle, joten viikonlopun aikana sillä on todennäköisesti ollut vielä paljon enemmän pelaajia kuin Steam-lukemat antavat ymmärtää.

Muropaketin uusimmat