Capcom harkitsee Resident Evil -sarjan nollaamista

01.02.2013 16:00 | Miikka Lehtonen

Capcomin Resident Evil -sarja on ehtinyt 17 vuoden aikana moneen junaan. Välillä on mennyt paremmin, toisinaan huonommin. Viime aikoina aika huonosti, sillä ne pari viimeistä Resident Eviliä ovat olleet vähän mitä sattuu. Olisiko uuden alun paikka?

Pelisaitti Eurogamerin toimittajat pääsivät juttelemaan Capcomin Masachika Kawatan kanssa Resident Evilin historiasta ja tulevaisuudesta. Saitin toimittajat kyselivät, olisiko Capcomin suunnitelmissa mahdollisesti open world -henkinen Resident Evil. Kawata totesi, että jos näin tapahtuisi, se vaatisi sarjan rebootaamista, eli uutta alkua puhtaalta pöydältä.

Jos tämä olisi ollut koko juttu, en olisi jaksanut siitä edes kirjoittaa, sillä mieshän vain vastasi Eurogamerin kysymykseen. Mutta kun ei ollut, vaan Kawatalla oli enemmänkin asiaa rebootista.

”Meidän täytyisi tehdä paljon päätöksiä ennen kuin sarjalle tehtäisiin niin, mutta se on jotain, mitä… Se on mahdollista.”

Tämähän tarkoittaa aika suoraan sitä, että Capcomilla on todellakin pohdittu sarjan nollaamista ja uutta alkua. Miehen kommenttien mukaan Capcom tulee tekemään ratkaisujaan 3DS-peli Revelationsin konsolikäännöksen saaman vastaanoton pohjalta. Ja hyviä uutisiakin on:

”Uskoisin, että jatkossa tulemme keskittymään entistä enemmän kauhuun ja pelkoon, sekä tekemään jotain pelottavampaa kuin aiemmin tekemämme pelit.”

Olisiko Resident Evil siis oikeasti palaamassa juurilleen?

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Resident Evil Revelations ei ole enää 3DS-yksinoikeus

Muropaketin uusimmat