Capcom jytää: Super Street Fighter IV ja Lost Planet 2 keväällä

26.01.2010 14:12 Jukka O. Kauppinen

Capcom siirsi taannoin panoksiaan joulun ja uudenvuoden markkinoilta keväälle, hämmentäen pelikansaa ja -markkinoita huolella. Varsin fiksu veto, sillä alkuvuosi oli täyttymässä jo hienoista julkaisuista. Mutta kyllä esimerkiksi Lost Planet 2:ta on jo ehditty odotella haikeasti.

Odotus ei kestää enää kuitenkaan kauaa. Lost Planet 2 näet julkaistaan 18. toukokuuta sekä PS3:lle että Xbox 360:lle. Luvassa on komeannäköistä räiskintää kaukaisella planeetalla, jota ihmiskunta terraformaa valtavasta jäämötikästä lämpimäksi, mukavaksi paikaksi. Mutta ei se niin helppoa ole…

Kevät on myös tappelupelien ystävien juhlaa. Final Fight: Double Impact ja Super Street Fighter IV pistävät vipinää rystysiin.

Final Fight sisältää kaksi klassista sivusta kuvattua kamppailupeliä ja se julkaistaan PlayStation Networkissä ja Xbox Livessä. Julkaisupäivää Capcom ei paljastanut.

Super Street Fighter IV on puolestaan normaali hyllyjulkaisu, joka ilmestyy 30. huhtikuuta. SF4:n jatko-osa tuo mukanaan uusia hahmoja, komboja, nettipelitiloja sekä yksinpelitarinan.

Lisätietoja: http://www.capcom.com/

Lue myös

EA haluaa, että ostat Mass Effect 2:n uutena

Ja niin kaatui myös viimeinen: PlayStation 3:n suojaukset murrettiin

MAG – raskaan sarjan nettisotaa PS3:lla – osa 1

Missä viipyy 3D-pelien Avatar?