UUSIMMAT

Capcom tekee rahaa huijauksilla

10.11.2011 12:00 | Tero Lehtiniemi

Joskus muinoin huijaukset olivat peleissä koodeilla, näppäinyhdistelmillä tai pahimmassa tapauksessa Action Replay -tyylisillä insinöörivirityksillä laukaistavia juttuja. Sinänsä hieno uusi DLC-kulttuuri on toisaalta antanut monille peleille lisää elinaikaa, mutta toisaalta jotkut firmat ovat huomanneet sille myös muita käyttämahdollisuuksia.

Esimerkiksi Dead Spaceissa pelin niin sanottua kauhun tasapainoa pystyi helposti järkyttämään peliin kaupatuilla uusilla asepaketeilla, mutta täysin suorasukaisten huijausten myyntiä ei juuri nökynyt. Paitsi nyt. Capcom nimittäin kauppaa Dead Rising 2: Off the Recordiin noin neljän euron hinnalla ihka oikeaa, ironisesti Gamebreaker Packiksi nimettyä huijauspakettia.

Gamebreaker Packin avulla pelaaja voi hankkia itselleen vaikkapa haavoittumattomuuden tai loputtoman aseiden kestävyyden kaltaisia varsin tasapainoisia apuja zombi-infestaation kukistamiseen. Monille mielenrauhan takaamiseksi varmasti ihan tarpeellisia ominaisuuksia, mutta ainakin omakohtainen mielipiteeni on että tällaisilla asioilla rahastaminen on hieman paksua.

Lähde: Capcom Unity Blog

Lue myös

Domen arvosteluviikko 44/2011: testissä mm. Age of Empires Online, BF3, Skyrim, Renegade Ops…

Maailman vaikein urheilupeli sai jatkoa

Ensimmäinen kuva uudesta Alan Wakesta julki

Logitech G13 -pelinäppäimistö – onko mininäppiksestä hyötyä?