UUSIMMAT

Capcomin Dark Souls -henkinen Deep Down ei olekaan kuollut ja kuopattu

17.02.2017 15:00 Muropaketin toimitus

Capcom on uusinut tavaramerkkinsä Deep Down -toimintaroolipelille. Mitään tietoa pelin kehitysvaiheesta ei kuitenkaan ole tarjolla.

Vuonna 2013 Capcom julkisti kehittävänsä Deep Down -nimistä toimintaroolipeliä, jota verrattiin sekä Dragon’s Dogmaan (2012) että Dark Souls -sarjaan. Pelistä ei kuitenkaan ole kuultu yhtään mitään vuoden 2015 jälkeen ja moni on varmasti unohtanut koko projektin tai ajatellut, että se päätyi sittenkin romukoppaan.

Nyt Destructoid kuitenkin kertoo, että Capcom on uusinut Deep Downin tavaramerkin. Tämä viittaa siihen, ettei toimintaroolipeliä ole sittenkään hylätty. Kyseessä on kaikkiaan viides kerta, että kun tavaramerkki on uusittu.

Deep Downia kehittää Street Fighter -sarjasta tunnettu Yoshinori Ono ja Capcom Online Games -studio. Pelin on aikoinaan kuvailtu tarjoavan proseduraalisesti generoituja luolastoja ja yhteistyömoninpeliä historiallisessa fantasiamaailmassa, jonka kehyskertomus sijoittuu kuitenkin tulevaisuuden New Yorkiin.

Mitään tietoja projektin tämänhetkisestä tilasta ei ole julkistettu. Aiempien tietojen mukaan peliä kehitettiin yksinoikeudella PlayStation 4:lle Capcomin omalla Panta Rhei -pelimoottorilla.

Deep Down
Kaikki jutut aiheesta