Uusimmat

Carmageddon: Reincarnation saa Early Access -julkaisun

01.03.2014 16:00 Juho Anttila

Carmageddon, tuo kaikkien väkivaltaisuutensa vuoksi paheksuttujen pelien isoäiti, on täällä taas. Aikanaan universaalisti paheksuttu ja parissa maassa pahoin sensuroitu hillitön väkivaltaralli tekee uuden tulemisen Kickstarter-rahoitetun Carmageddon: Reincarnation muodossa.

Peliä pääsee myös kokeilemaan aivan pian, sillä Carmageddon: Reincarnation julkaistaan Steamin Early Access -palvelussa jo tämän kuun 27. päivä. Peliä Kickstarterissa tukeneet pääsevät kokeilemaan tuotosta jo kaksi viikkoa aiemmin. Hintaa Early Access -julkaisulle kertyy 30 taalaa, eli euroissa laskettuna todennäköisesti hieman vähemmän.

Kyse on tässä vaiheessa toki vielä keskeneräisestä pelistä, niin kuin Early Access -julkaisujen kohdalla tapana onkin. Yksi pelin kehittäneen Stainless Games -studion perustajista, Patrick Buckland on joka tapauksessa innoissaan uudesta Carmageddonista. Miehen mukaan uusi tekniikka ja varmistunut rahoitus on vihdoin antanut mahdollisuuden toteuttaa se visio, jonka tekijät olisivat tahtoneet tarjota pelaajille jo 17 vuotta sitten. Jos hypepuheet pitävät kutinsa, luvassa on siis ainakin rutkasti verta ja suolenpätkiä.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Carmageddon: Reincarnation tehdään myös seuraavalle konsolisukupolvelle

Haluatko nähdä videokuvaa uudesta Carmageddonista? Tietenkin haluat!

Carmageddon Reincarnation keräsi Kickstarter-rahansa ja kiihdyttää kohti Linuxia