Uusimmat

Cate Blanchett paljasti, miksi hänet nähdään tulevassa Borderlands-elokuvassa

Kuva: © Lionsgate

03.07.2024 09:00 Muropaketin toimitus

Tulevan Borderlands-toimintaelokuvan tähti Cate Blanchett kävi hulluuden partaalla.

Samannimiseen toimintapelisarjaan perustuvan Borderlands-elokuvan tähti Cate Blanchett on kertonut syynsä, miksi hän suostui näyttelemään tulevassa elokuvassa.

Palkittu näyttelijä paljasti olevansa nykyään kiinnostunut enemmän ”hulluista pyynnöistä” ja ”asioista, joita hän ei voisi kuvitellakaan”, mitä tulee mahdollisten elokuvaroolien suhteen, uutisoi Empire. Tämä oli syynä myös Borderlands-elokuvan kiinnitykselle, mutta toinen syy oli silkka tylsistyminen.

”Asiaan saattoi myös vaikuttaa pieni Covid-hulluus. Vietin paljon aikaa puutarhassa ja käytin moottorisahaa vähän liian vapaalla kädellä. Mieheni totesi, että tämä elokuva voi pelastaa elämäni”, Blanchett sanoi.

Näyttelijä kuitenkin kertoi tutustuneensa pelisarjaan kiinnityksen jälkeen ja uppoutuneen maailmaan, cosplayaajiin ja YouTube-meikkausvideoihin.

Eli Rothin ohjaamaan Borderlands-elokuvaan on kiinnitetty myös Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Jack Black, Gina Gershon ja Ariana Greenblatt. Elokuva saapuu elokuvateattereihin 9. elokuuta.