Uusimmat

CD Projekt Red voi joutua oikeuteen selittämään Cyberpunk 2077:n markkinointia – Kyseessä saattaa olla tahallinen hämäys

21.12.2020 21:22 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n epäonninen julkaisu saattaa viedä CD Projekt Redin tuomioistuimen eteen selvittämään, miksi peliä markkinoitiin virheellisesti.

Puolassa saatetaan nostaa ryhmäkanne CD Projekt Rediä kohtaan, sillä se on saattanut tarkoituksellisesti johtaa sijoittajia harhaan maksimoidakseen pelin tuomat tuotot. Kannetta ei ole vielä nostettu, mutta asianajajat ja sijoittajat pohtivat parhaillaan, kuinka asiaa kannattaa lähestyä.

Sijoittajien lisäksi myös pelaajat ovat väittäneet, että CD Projekt Red on markkinoinut peliä virheellisesti. CD Projekt Red ei esitellyt ennen Cyberpunk 2077:n julkaisua sitä, millainen se on, kun sitä pelataan PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Sony on poistanut Cyberpunk 2077:n myynnin omalla kauppa-alustallaan juuri tämän vuoksi, sillä peli ei ole näillä konsoleilla sellainen kuin annettiin ymmärtää. Lisäksi monet jälleenmyyjät ovat palauttaneet rahat peliin pettyneille, vaikka kyseessä on avattu pakkaus.

Cyberpunk 2077:n julkaisu on aiheuttanut CD Projekt Redille mittavia rahallisia menetyksiä, sillä studion neljä perustajaa ovat pörssikurssin laskemisen vuoksi menettäneet yhteensä miljardi euroa.

Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.