UUSIMMAT

CD Projekt Red yllätysjulkisti uuden The Witcher -pelin, joka saapuu pelattavaksi jo huomenna

06.07.2022 21:08 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red on julkistanut yllättäen uuden Gwent: Rogue Mage -nimisen pelin, joka sijoittuu The Witcher -universumiin.

Gwent: Rogue Mage on itsenäinen yksinpeliversio The Witcher 3: Wild Huntin myötä suosituksi nousseesta digitaalisesta korttipelistä. Gwent-fanien iloksi on tehty myös moninpelattava Gwent: The Witcher Card Game sekä yksinpelattava Thronebreaker: The Witcher Tales -kampanja.

Uusin Gwent: Rogue Mage on IGN:n mukaan roguelite-korttipeli, joka istuu samaan genreen esimerkiksi suositun Slay the Spiren kanssa. Peli tulee maksamaan 9,99 dollaria eikä siinä ole lainkaan mikromaksuja tai moninpeliä, lukuunottamatta leaderboards-toimintoa. Pelattavaa on kehittäjien arvion perusteella luvassa noin 30 tunniksi. Kyse on aiemmin huhuissa koodinimellä Project Golden Nekker kulkeneesta projektista.

Peli sijoittuu aikaan satoja vuosia ennen Geraltin syntymää ja siinä seurataan Alzur-nimistä velhoa, joka pyrkii luomaan ensimmäisen noiturin. Tarinallista sisältöä ei kuitenkaan kannata odottaa liiaksi, vaan pääpaino on korttipelaamisessa.

Gwent: Rogue Magea päästään pelaamaan PC:llä, iOSilla sekä Androidilla jo huomenna heinäkuun seitsemäntenä päivänä. Konsoleille peli ei ilmesty.