UUSIMMAT

CD Projekt Redin yllätysjulkaisema The Witcher -peli on nyt saatavilla trailerin kera

07.07.2022 18:20 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red julkisti eilen yllättäen uuden Gwent: Rogue Mage -nimisen pelin, joka sijoittuu The Witcher -universumiin. Peli on nyt ladattavissa PC:lle ja mobiililaitteille. 

Gwent: Rogue Mage on itsenäinen yksinpeliversio The Witcher 3: Wild Huntin myötä suosituksi nousseesta digitaalisesta korttipelistä. Gwent-fanien iloksi on tehty myös moninpelattava Gwent: The Witcher Card Game sekä yksinpelattava Thronebreaker: The Witcher Tales -kampanja.

Uusin Gwent: Rogue Mage on roguelite-korttipeli, joka istuu samaan genreen esimerkiksi suositun Slay the Spiren kanssa. Peli maksaa alustasta riippuen 9,99 tai 10,99 euroa eikä siinä ole lainkaan mikromaksuja tai moninpeliä, lukuunottamatta leaderboards-toimintoa. Pelattavaa on kehittäjien arvion perusteella luvassa noin 30 tunniksi.

Peli sijoittuu aikaan satoja vuosia ennen Geraltin syntymää ja siinä seurataan Alzur-nimistä velhoa, joka pyrkii luomaan ensimmäisen noiturin. Tarinallista sisältöä ei kuitenkaan kannata odottaa liiaksi, vaan pääpaino on korttipelaamisessa.

Gwent: Rogue Magea päästään pelaamaan PC:llä, iOSilla sekä Androidilla. Konsoleille peli ei ilmesty.