UUSIMMAT

Chris ”Dungeon Siege” Taylorin seuraava peli on ”vallankumouksellinen” roolipeli

15.01.2013 19:30 Miikka Lehtonen

Jokin aika sitten kuulimme, että Gas Powered Games oli siirtämässä mainion Age of Empires Online -pelinsä hiljaiselle liekille ja kehittymässä uuteen peliprojektiinsa. Se on nyt paljastettu: tuloillaan on ”vallankumouksellinen” RTS:n ja roolipelin yhdistelmä, joka tietenkin rahoitetaan Kickstarterin avulla.

Wildman kuulostaa kieltämättä paperilla aika kiinnostavalta, joskaan en ole vielä varma, onko se kiinnostava samalla tavalla kuin suunnaton katastrofi vai joku mahtava vallankumous. Tarjolla on peli, joka on välillä roolipeli, toisinaan RTS. RTS-taisteluissa pelaaja komentaa sankarinsa johdolla armeijoita, jotka ottavat yhteen toisen armeijan kanssa pyrkien jyräämään näiden tukikohdan ja tappamaan vihollisten sankarin.

Kun taistelukentän yllä sitten leijailee savu, sankarit vetäytyvät yksinäisyyteen ja lähtevät roolipelaamaan. ”Tutki fantastisia ympäristöjä. Löydä muinaisia luolastoja, jotka ovat täynnä mysteereitä ja aarteita. Opi uusia kykyjä. Löydä ja käytä uusia aseita ja panssareita. Kerää raaka-aineita. Craftaa uusia esineitä. Taistele loputtomia ihmisten ja hirviöiden laumoja vastaan”, mainostaa Gas Powered Games.

 

Tähän vielä päälle Jeremy Soulen soundtrack ja muut herkut ja kuten sanoin, ainakin kiinnostavalta kuulostaa. Mutta toimiiko? Se selviää maaliskuussa 2014, jos Kickstarter-keräys nyt menee ensin läpi. Hakusessa on 1,1 miljoonaa, josta on ensimmäisten tuntien jälkeen kasassa reilut 50 000 taalaa. Eiköhän se summa siitä nouse, jahka jenkitkin tajuavat, että netissä tapahtuu jotain. Halvimmillaan mukaan pääsee 20 taalalla, mutta Kickstarterin perinteiden mukaisesti rahakkaammat voivat pokata mukaansa jos jonkinlaisia palkintoja.

Lähde: Kickstarter

Lisää aiheesta

Age of Empires Online ei saa enää uutta sisältöä, kehitystiimi siirtyy uuteen projektiin