Uusimmat

Cities in Motion tänään kaupoissa – kokeile demoa, lue päiväkirja

28.02.2011 17:00 Jukka O. Kauppinen

Viime viikolla digitaalisessa muodossa julkaistu suomalainen liikennesimulaattori Cities in Motion on löytänyt tiensä tänään myös pelikauppojen hyllyille. Tai jos ei tänään, niin huomenna viimeistään.

Pelin hinta on hyllyversionakin erittäin kohtuulliset kolmisenkymppiä, mutta jos et silti uskalla ostaa ratikkaa säkissä, niin pelistä on tarjolla myös demoversio. Sen voit ladata täältä:

Linkki: http://www.citiesinmotion.com/media/demos

Pelin saloja voi tutkia myös sukeltamalla oheisten artikkelien kautta sen salaisuuksiin:

Cities in Motion -päiväkirjat kertovat suomipelin synnystä

Suomalainen liikennesimulaattori Cities in Motion on nyt kaupoissa. Mutta miten peliä on kehitetty, miten se on muovautunut ja valmistunut? Colossal Orderin pelintekijät ovat kirjoittaneet kehityspäiväkirjaa, jonka avulla voit sukeltaa pelintekemisen maailman uumeniin. Päiväkirja kattaa kaikkiaan noin vajaan kahden kuukauden mittaisen ajanjakson joulukuu 2010 molemmin puolin.

Cities in Motion – suomalaista joukkoliikennettä Transport Tycoonin hengessä

Cities in Motion -strategiapeli jatkaa klassisen Transport Tycoonin jalanjäljillä, keskittyen suurkaupunkien liikennesuunnitteluun ja liikenneongelmien ratkomiseen. Dome piipahti pienen Colossal Order -pelifirman toimistolla haistelemassa fiiliksiä valmistumaisillaan olevasta pelistä ja sen tekijöistä.

Cities in Motion (PC)

Cities in Motionissa pelaaja astuu kaupungin joukkoliikenteestä vastaavan yhtiön johtoon.  Pomojehun harteille lankeaa vastuu firman taloudesta, markkinoinnista ja linjojen organisoimisesta, joten lankoja riittää vedeltäviksi. Homma ei ole ihan helppo, sillä velkaraha on kallista, eivätkä bussit, metrot ja muut kulkupelitkään pelkällä pyhällä hengellä liikahda. Asiakkaan pirulaiset eivät tykkää, jos talouskriisin aikaan bussilippu maksaa kuukausipalkan verran, ja firman maine kärsii ikävästi, mikäli voitot riivitään duunarien selkänahasta.

Lisätietoja: http://www.citiesinmotion.com