Uusimmat

Civilization VI Anthology saapui konsoleille

13.07.2021 22:45 Muropaketin toimitus

Civilization VI Anthology ilmestyi PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä Nintendo Switchille uuden trailerin kera.

Civilization VI Anthology sisältää itse pelin lisäksi kaikki sille julkaistut laajennukset. Näihin kuuluvat kuusi ladattavaa lisäsisältöpakettia, Rise and Fall- ja Gathering Storm -laajennukset ja New Frontier Pass -sisältöpaketti. Sama paketti on saatavilla myös PC:lle.

Rise and Fall -laajennus antaa pelaajille uusia valintoja, strategioita ja haasteita. Laajennus tuo peliin uusia mekanismeja, kasvattaa esimerkiksi Diplomacy-järjestelmää, ja lisää peliin kahdeksan uutta sivilisaatiota. Siitä löytyy lisäksi myös useita erilaisia yksiköitä ja alueita.

Gathering Storm -laajennuksessa koetaan ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ilmastonmuutoksen tuomia haasteita. Laajennuksen ansiosta pelissä yritetään pärjätä luonnonkatastrofien ja muiden ympäristövaikutusten keskellä. Gathering Storm sisältää lisäksi maailmankongressin ja uuden diplomaattisen voittomahdollisuuden. Laajennuksen myötä pelissä on kokonaan uusi aikakausi ja uusia sivilisaatioita, johtajia, yksiköitä ja rakennuksia.

New Frontier Pass puolestaan kehottaa jatkamaan maailman mahtavimman sivilisaation kehittämistä kuuden uuden pelitilan voimin. Siinä värvätään erilaisia historiallisia ja myyttisiä sankareita, ja koetaan Apocalypse Mode, joka lisää peliin väkeviä luonnonkatastrofeja ja salaseuroja. Ne voivat vahvistaa tai horjuttaa pelaajan imperiumia. New Frontier Pass tuo peliin kahdeksan uutta sivilisaatiota, yhdeksän uutta johtajaa ja monia erilaisia uusia yksiköitä, rakennuksia ja ihmeitä.

Muropaketin arviossa Civilization VI:n todettiin toimivan hienosti konsoleilla. Anthologyn tarjoama lisäsisältö tuskin ainakaan huonontaa jo ennestään erinomaista peliä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Civilization VI toimii konsolillakin loistavasti – ”Tätä peliä en poista PS4:n kiintolevyltä koskaan”