UUSIMMAT

CliffyB: Gears of Warin piti olla kuin Band of Brothers

27.03.2012 14:00 Miikka Lehtonen

Gears of War on saanut tiettyjen pelaajien keskuudessa tietynlaisen maineen. Vaikka pelisarja yrittää tavoitella melodraaman huippuja, ne suurimmat tunteen palot jäävät joskus koomiseksikin menevän äijätyksen jalkoihin. Erityisesti CliffyB:tä tämä harmittaa, sillä hänen tarkoituksenaan ei ollut tehdä Dudebros of Waria, vaan Band of Brothers.

IGN-pelisaitille antamassaan haastattelussa CliffyB kertoo, että hänen alkuperäisissä visioissaan Gears of War oli hidastempoisempi ja pohtivampi peli, jossa vahvat henkilöt ja hyvä tarina tarjosivat sotakokemuksen, joka oli enemmänkin Chris Nolanin Batmania kuin Joel Schumacherin Batmania. Nolanhan teki ne uusimmat, hyvät Batmanit. Joel Schumacher taas lepakkonännipuvusta historiaan jääneet roska-battikset.

Mutta toisin kävi: Marcus Fenixin megamuskeloitu hahmomalli vakuutti kaikki ja peli lähti hiljalleen lipsumaan Camp Curraheelta kohti puhdasta campia. Niinpä Cliffy lupaakin että ensi kerralla kaikki on toisin. Jos se ensi kerta tulee. Vuosien päästä.

Lähde: IGN.com

Lue myös

Call of Dutyn virallinen äänitorvi lähti Activisionilta

Päivitetty Baldur’s Gate ilmestyykin iPadille

Resident Evil: Operation Raccoon City -haastattelussa tuottaja Masachika Kawata

The Last Story (Wii)