UUSIMMAT

CliffyB:n uusi peli ei olekaan ilmainen

19.03.2016 20:00 | Juho Anttila

Gears of War -sarjasta tuttu Cliff Bleszinskin, tuttavallisemmin CliffyB jätti Epic Gamesin jo vuonna 2012. Sittemmin miehen studio on puuhastellut uuden räiskintäeepoksen parissa. LawBreakers-nimisen teoksen oli määrä olla ilmaispelattava. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet.

Bleszinskin mukaan hardcorepelaajat suhtautuvat mikromaksuilla rahoitettaviin ilmaispeleihin yhä nihkeästi. Toisaalta CliffyB:n studio ei myöskään halunnut lähteä hyödyntämään niitä rahoitusmalleja, jotka ovat vallanneet ilmaispelattavien pelien markkinat. Bleszinski toteaa, että ilmaispelattavan ja täysihintaisen pelin välistä löytyy varmasti LawBreakersille sopiva kompromissi.

Peli on kokenut muitakin muutoksia. LawBreakersista oli määrä tulla sarjakuvamainen ja värikäs räiskintäpeli. Overwatchin ja Battlebornin myötä tällä sektorilla on kuitenkin ruuhkaa, joten tiimi on päättänyt viedä pelin graafista ilmettä astetta realistisempaan suuntaan. Pelin julkaisuajankohdasta ei ole tarjolla vielä tarkempia tietoja, mutta voisi kuvitella, etteivät tehdyt muutokset ainakaan nopeuta pelin valmistumista.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: bosskey.com

Lisää aiheesta

CliffyB palkkasi uuteen studioonsa kovia vetäjiä

Gears of Warin ja Killzonen isät perustivat uuden pelifirman

Gears of Warin isä jättää Epic Gamesin

Muropaketin uusimmat