Codemasters kiusoittelee uudella Gridíllä

20.04.2014 12:00 | Juho Anttila

Oli aika, jolloin Codemastersin TOCA-sarja hallitsi rata-autoilupelejä. Isommat ajoivat kuitenkin ohitse, kun Forza- ja Gran Turismo -sarjat valtasivat pelikentän, mutta Codemasters ei ole luovuttanut. Viimevuotinen Grid 2 ei horjuttanut kuninkaiden asemaa, mutta tarjosi mukavaa ja sopivalla tavalla erilaista kaahaamista.

Nyt näyttää siltä, että kaahailu saa jatkoa. Gridin kotisivulle on ilmestynyt lyhyt kiusakevideo, jossa vihjaillaan päivämäärällä 22.4.2014. Toisin sanottuna ensi tiistaina, ihan parin päivän päästä, kuullaan aiheesta lisää.

Tässä vaiheessa ei tosin tiedetä vielä tarkalleen, mistä on kyse. Onko Codemasters väsännyt uuden Gridin jo näin nopeasti, vain vuosi edellisen pelin julkaisusta? Onko kyse vain jonkinlaisesta lisälevystä, vai peräti jostain aivan muusta? Sen verran tiedämme, että viime helmikuussa TOCA-kuski Matt Neal kertoi auttaneensa Codemastersia autojen ja ratojen viilaamisessa. Tällöin Neal lipsautti, että tuloillaan saattaisi olla kaksikin uutta ajopeliä. Tiistaina kuulemme lisää toivottavasti mielenkiintoisia ajopeliuutisia.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Mitä pelasin tänään? Juho palasi Grid 2:n pariin

Mulkaisu: GRID 2

Grid 2 (PC, PS3, Xbox 360)