Uusimmat

Combat Mission: Shock Force saapuu kesäkuussa

19.04.2007 13:44 Jukka O. Kauppinen

Kuuluisan Combat Mission –sarjan jatkoa on odoteltu pitkään ja hartaasti. Jonkin aikaa on jo tiedetty, että sarjan uusin osa loikkaa modernin sodankäynnin maailmana ja on nimeltään Shock Force. Nyt Paradox ja Battlefront ovat kertoneet sen ilmestyvän Europassa 15.6.

Combat Missionien taktinen sodankäynti toisen maailmansodan maailmassa vetosi tehokkaasti pelaajiin vuonna 2000. Kolmine jatko-osineen pelit ovat olleet myös suomalaispelaajien suosiossa. Moderniin ympäristöön siirretty Shock Force on kuitenkin vielä vähän kysymysmerkki – vetoavatko jenkkiarmeijan nykysodat suomalaispelaajiin entiseen malliin?

Peli näet kuvaa hypoteettista NATOn ja Syyrian välistä sotaa, josas kamppaillaan tarinavetoisessa kampanjassa arabeja vastaan. Taistelujen kulkua on muutettu entisestä, sillä nyt jokainen taistelu muun muassa sisältää molemmille puolille omat, erilaiset tavoitteet. Myös pelimoottorissa on runsain mitoin uusia, pelaajakansan kehumia ominaisuuksia.

Nykykonfliktien varjossa arabimaata vastaan käytävä sotapeli saa kuitenkin heti niskoilleen epäilyksiä propagandapelistä. Epäilyttävän maineen karistaminen vaatiikin peliltä poikkeuksellisen paljon. Toivottavasti uutta peliengineä hyödynnetään pikapuoliin myös vanhempiin rähinöihin sijoittuvassa pelissä.

Lisää Combat Forcesta voit lukea aiemmasta uutisestamme Combat Mission: Shock Force.

Lisätietoja: http://www.battlefront.com/products/cmsf/

’Lue lisää eDomesta:

Katsahdus Combat Missioniin (arkistojen aarteet)

Battlefront.com kauppaa strategiapelejään guerillataktiikoilla

Combat Mission 3: Afrika Korps (PC)

 

 

Suosikkisi Combat Missoneista?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Combat Mission: Beyond Overlord (2000)
0%
Combat Mission 2: Barbarossa to Berlin (2002)
0%
Combat Mission 3: Afrika Korps (2003)
0%

Siirry takaisin kyselyyn

Muropaketin uusimmat