UUSIMMAT

Commando Libyan comeback!

07.09.2011 12:19 Jukka O. Kauppinen

Muistatteko legendaarista C-64-peliä nimeltään Commando Libya? Se on ollut viime kuukausina ajankohtaisempi kuin edeltävän vuosikymmenen aikana yhteensä. Sattumaa tai ei, Libyaan palataan pikapuoliin samassa hengessä.

Ensin annos retrosotaa:

 

Sitten tähän päivään. Global Ops: Commando Libya sijoittuu nykyisen Libyan konfliktin tapahtumiin, mikä aiheuttaa heti alkuun tiettyä epäilystä projektin laadusta. Ajankohtaisista tapahtumista kun on vaikea tehdä laatupeliä, ellei tyydy Flash-selainpeliversioihin. Jos peli julkistettiin huhtikuussa ja julkaistaan parin viikon kuluttua, niin vähän uskallan epäillä tuotantoarvojen huikeutta.

Tekijöiden mukana luvassa on kuitenkin kovaa räiskintää, kun pelaajan ryhmä jahtaa venäläismafian pomoa, joka myy ydinpommia Libyan johtajalle. Jenkit säikähtävät, että entäs jos Gaddafi käyttää pommia jenkkilää vastaan kostona näiden osallisuudesta kapinallisten tukemiseen?

PC-räiskintä ilmestyy 20.9.2011.

Lisätietoja: http://www.global-ops.de/index.php/en/

Lue myös

Domen arvosteluviikko 35/2011: CreaVures, Dead Island, Driver, Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Men of War: Vietnam…

Fotaroi ja voita järjettömän hieno kahdeksankiloinen Space Marine Chainsword!

Garbage Truck Simulator 2011 (PC)

Resistance 3 ja Insomniac Games – ”Pyrimme luomaan epätoivoisen selviytymistaistelun”