Uusimmat

Crimson Skies -uusintaversio on Shadowrun-tiimin tähtäimessä

13.04.2012 11:00 Miikka Lehtonen

Jordan Weisman on uusin osa sarjassamme ”et välttämättä tunne nimeä, mutta tunnet kyllä hänen pelinsä”. Mies kun on ollut mukana muun muassa Shadowrunin, Battletechin ja Crimson Skiesin luomisessa. Shadowrunin hän jo herätti henkiin ja nyt näyttää siltä, että Crimson Skies on seuraava.

Weisman oli aikanaan FASAn perustaja ja sitä kautta luomassa niitä lauta- ja roolipelejä, joiden varaan nämä pelisarjat on rakennettu. Ja kun oli aika siirtää pelit tietokoneiden ruudulle, Weisman oli taas mukana. Sittemmin suuret pelitalot ja suuri yleisö ovat kääntäneet selkänsä peliklassikoille, mutta Weisman ei ole unohtanut. Kickstarter-rahoitus sai jo Shadowrunin heräämään henkiin miehen uusimman pelitalon kynsissä ja nyt tähtäimessä on Crimson Skies.

Jos Crimson Skies on unohtunut, sehän on legendaarinen lentopeli, jossa ilmamerirosvot ottavat yhteen toinen toistaan hurjempien lentovempeleiden puikoissa. Ensin lautapeli, sitten miniatyyripeli, lopulta Xbox-peli. Kaikki pidettyjä, kaikki kaivattuja. Weisman toivookin, että kun Shadowrun on hoidettu, Crimson Skies voisi olla seuraava uusintaversion kohde.

”Toivon kovasti, että Crimson Skies voisi olla seuraava pelisarja, jonka pariin palaamme. Neuvottelen juuri oikeuksien haltioiden kanssa ja toivon, että voimme herättää pelit taas henkiin”, Weisman kertoi Shacknews-saitille. Mies paljastaa myös, että hän oli jo aikanaan hankkinut FASAn kuolinpesästä oikeudet Crimson Skies -peliin, mutta tuolloin yksikään pelijulkaisija ei ollut kiinnostunut projektista ja niinpä se haudattiin. Mutta nyt Kickstarter-rahoitus voisi tarjota taas mahdollisuuden herätellä peliä. Vaan ei vielä.

”En halua puraista vielä liian isoa palaa. Shadowrun tulee ensin ja haluamme tehdä siitä mahtavan pelikokemuksen. Sitten pohdimme, mitä teemme seuraavaksi.”

Lähde: Shacknews

Lue myös

Resident Evil Operation Raccoon City on köyhän miehen Left 4 Dead – lue arvostelu

Suomirope Legend of Grimrock ilmestyi. Yskien, mutta kuitenkin!

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier – haastattelu – teimme todellisen spec ops -pelin

Uusi Warhammer Online avoimessa betatestissä – osallistu sinäkin