Criterion hylkäämässä ajopelit

17.04.2013 10:00 | Juho Anttila

Brittiläinen Criterion Games on tullut tunnetuksi yhtenä maailman parhaista autopelistudioista. Erityisesti Burnout-sarjasta tuttu studio hallitsee arcadekaahailut tavalla, johon moni ei pysty. Studiolta onkin odotettu uutta Burnouttia tai Need for Speediä. Valitettavasti nyt näyttää siltä, että odotus on turhaa.

Studion pomo Alex Ward on nimittäin heittäytynyt Twitterissä vuolassanaiseksi Criterionin tulevaisuuden suhteen. Ward ampuu armotta alas niin huhut uudesta Need For Speed Undergroundista kuin toiveet Burnout-sarjan jatkumisestakin. Myöskään legendaarinen Road Rash ei tule saamaan jatkoa ainakaan Criterionin toimesta.

Wardin mukaan vuosikymmen ajopelien parissa saa riittää ja nyt on aika suunnata huomio toisaalle. Mitä tämä jokin muu on jää toistaiseksi arvailujen varaan. Mikä Criterionin seuraava projekti sitten ikinä onkaan, suosittu Black-räiskintäkään ei tule saamaan jatkoa Criterionin käsissä. Wardin mukaan perutusta Black 2 -projektista riittäisi kerrottavaa vaikka kuinka paljon, mutta mies vitsailee jättävänsä ne tarinat muistelmiinsa.

Lähde: Edge

Lisää aiheesta

Need for Speed Most Wanted saa kolme lisäriä

Criterionilta ei vaadita uutta peliä vuosittain

Criterion Games: Burnout Paradise, se oli sitten siinä

Muropaketin uusimmat