Uusimmat

CS- ja Dota-tiimit vaativat turnauksilta isompia palkintopotteja ja marjoitusta neljän tähden hotelleissa

08.10.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Nivaska isoja eSports-joukkueita on liittoutunut yhteiseen vaatimusrintamaan, jolla joukkueet vaativat turnausten järjestäjiltä nykyisiä parempia palkintopotteja, majoituksia ja apuja matkustamiseen. Muuten loppuu pelaaminen!

Joukkueet Na`Vi, Team Liquid, CLG, Cloud9, VP, TSM, fnatic, NiP, Titan ja EnVyUs vaativat muun muassa ESL-, Dreamhack-, MLG- ja ESWC-turnauksia hyväksymään vuoden 2016 alusta lukien uudet taloudelliset ehdot, joilla joukkueet suostuvat liikahtamaan Dota 2- ja Counter-Strike: Global Offensive –turnauksiin.

Tiimit vaativat muun muassa vähintäänkin 75 000 dollarin CS:GO-turnauspotteja ja vähintään 100 000 dollarin Dota 2 –palkintoja. Lisäksi turnausjärjestäjien täytyy maksaa erikseen joukkueiden matkakulut ja järjestää näille majoitus vähintäänkin neljän tähden hotelleissa.

Vaatimuksia on enemmänkin, mutta toki suuri osa niistä on hyvinkin perusteltuja, kuten autokuljetukset kaukana sijaitsevalle turnausareenalle, yksityiset vessafasiliteetit, pelaajalounge rauhassa olemiseen ja istumiskelpoiset tuolit (!). Hyvinkin asiallinen toive on myös se, että tiimeille järjestettäisiin tasapuoliset olot ja tilat sen sijaan, että jotkut tiimit saavat muita paremman kohtelun.

Jännäksi kuitenkin menee. Miten turnausjärjestäjät mahtavat reagoida?

Lisätietoja: Tiimien vaatimukset

Lisää aiheesta

DOTA 2 tuo miljoonien palkintopotin seuraavaksi Eurooppaan

Maria “Remilia” Creveling nosti LoL-joukkueensa huipulle

Project Cars saa oman eSports-liigan

Suomalaishuiput suuntaavat Dreamhack-turnaukseen

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat