Uusimmat

Cyberpunk 2077:n jatko-osa on edeltäjäänsä amerikkalaisempi – nyt viemärin kannetkin tehdään oikein

Kuva: © CD Projekt RED

28.06.2024 20:29 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 -kehittäjä CD Projekt Red on pelin jatko-osan kimpussa, ja on nyt avannut Bostoniin uuden studion, joka tuo roolipeliin autenttista amerikkalaista tunnelmaa.

CD Project Redin päätuottaja Dan Hernberg on sanonut pelifirman podcastissa, kuinka sopivaa on, että Cyberpunk 2077:n jatko-osaa kehitetään Pohjois-Amerikassa, VGC uutisoi.

“Cyberpunk on mielestäni ilmiselvästi uniikki amerikkalainen tarina. Siinä on paljon punk-energiaa, ja sen on kirjoittanut amerikkalainen, joten tuntuu oikealta tehdä se Amerikassa”, Hernberg on lausunut.

Podcastissa mukana ollut peliohjaaja Paweł Sasko puolestaan antoi esimerkkejä siitä, minkä takia Cyberpunk 2077 ei kaikkien mielestä tuntunut aidosti amerikkalaiselta.

“Redditissä oli kirjoitus siitä, kuinka Cyberpunk 2077:ssa on immersion tuhoava bugi, joka koski viemärin kansia, sillä pelissä käytettiin saksalaisia kansia amerikkalaisten sijaan”, Sasko on kertonut.

Muita pelin epä-amerikkalaisia yksityiskohtia ovat Saskon mukaan esimerkiksi palosammuttimet, katuvalot ja roskikset, jotka eivät tuntuneet eri syistä aidoilta. Hän on sanonut, että seikat eivät pilaa immersiota, mutta se saattaa herättää ajatuksia siitä, että peliä ei ole tehneet kehittäjät, jotka asuvat Yhdysvalloissa.

LUE MYÖS: Cyberpunk 2077:n peruutetusta kuuhun sijoittuneesta lisäosasta vuoti kuvia