Uusimmat

Dark Portal avattu

09.08.2006 20:25 Miikka Lehtonen

Pimeä portti on auennutKuuluuko suosikkiharrastuksiisi IRC-Gallerian selailu? Kiinnostaako World of Warcraft? Oletko pitkään toivonut, että kaksi kiinnostuksen kohdetta voisi yhdistää? Hyviä uutisia!

Elokuun alkupuolella avattu ja Assembly 2006 -tapahtumassa innokkaasti mainostettu Dark Portal on galleriapalvelu World of Warcraftin pelaajille. IRC-Gallerian tapaan se antaa pelaajille mahdollisuuden esitellä kuviaan ja lisäksi World of Warcraft -hahmojaan muulle nettiväelle. Yhtäläisyydet eivät ole sattumaa, sillä molempien palveluiden takaa löytyy samoja nimiä. Itseään oudoista kulmista kuvaavien teinien invaasiota ei tarvitse silti pelätä, sillä Dark Portal -väen mukaan palvelua tehdään nimenomaan pelaajille.

Palvelu elää vielä kehitysvaiheessa ja pyörittäjät lupailevat uusia ominaisuuksia ja muun muassa mahdollisuutta lajitella pelaajia serverin ja pelipuolen mukaan. Toistaiseksi palvelusta irtoaa hupia viimeistään, kun PVP-session jälkeen käy katselemassa, minkä näköiset naamat itkevät tapettujen tonttujensa perään.

Tuhottujen ja edestä ajettujen vihollisten kuvia voi ihailla heidän naistensa valituslaulujen tahtiin osoitteessa www.darkportal.net.

Muropaketin uusimmat