UUSIMMAT

Dark Souls 2 saa kolminkertaisen annoksen DLC:tä, herkuttele ennakkoon videon kera

05.06.2014 12:00 | Miikka Lehtonen

Dark Souls 2 on mainio peli, jonka parissa voi helposti hukata kymmeniä tunteja. Kehuin kovasti arvostelussa, enkä ole mielipidettäni mihinkään muuttanut. Mutta ainahan sitä herkkua voisi lisääkin olla — ja kohta on.

Namco Bandai on paljastanut, että Dark Souls 2 saa kolmiosaisen DLC-setin, joka pyörähtää käyntiin mukavasti meikäläisen synttärien kieppeillä. Kuninkaiden kruunujen ympärille keskittyvä paketti ilmestyy kolmessa osassa: heinäkuun 22. päivänä, elokuun 26. päivänä ja syyskuun 27. päivänä.

Pyramideja maanalaisissa luolissa, muinaisia salaisuuksia, kadonneita aarteita ja uusia kauhuja. Mitäs muutakaan? Traileri kertoo loput!

 

Palaset voi ostella joko erikseen tai Season Pass -perusteella. Jälkimmäinen on myynnissä Steamissa ja PlayStation Networkissa tästä päivästä lähtien 24,99 euron hintaan.

Lisää aiheesta

Dark Souls 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Dark Souls 2 (PC) 

Keskustelu

Souls-pelit ilman Miyazakia on kuin Studio Ghiblin elokuvat ilman Miyazakia, niin eipä kovin kummoiset odotukset ole noiden lisäsisältöjen suhteen. Toki ne varmasti tulee pahimpaan Souls-nälkään varmasti joskus hommattua (ainakin jos tarpeeksi halvalla saa)!

Ainoa DLC miesmuistiin jota oikeasti odottaa.
Syystä että odotettavissa on yleensä ollut laatua, eikä mitään rahastettua pasketta.

Muropaketin uusimmat