Uusimmat

Dark Souls 3 on myös YouTube-hitti

09.05.2016 11:00 Juho Anttila

Dark Souls -sarjan päättävä Dark Souls 3 on paitsi loistava peli, myös megamenestys. Todella hyvin myynyt peli on noussut myös striimaajien suosikiksi. Dark Souls 3 oli nimittäin YouTuben huhtikuun suosituin peli.

Nimitys perustuu sekä Dark Souls 3 -aiheisten videoiden määrään että katselukertoihin. Dark Souls 3 -videoita siis sekä tehdään että katsotaan todella ahkerasti. Suomalaista pelialaa ilahduttavasti Remedyn Quantum Break nousi saman listan kakkoseksi. Quantum Breakin kohdalla on tosin syytä epäillä, josko YouTube toimii myös kanavana kokea pelin loistava tarina ilman tarvetta pelata teosta itse.

Jännittävästi neljä kymmenen suosituimman pelin listalle noussutta nimikettä odottaa vielä virallista julkaisuaan. Käynnissä olevat tai olleet betatestit ovat innoittaneet pelaajia lataamaan verkkoon videoita niin Gears of War 4:stä, Doomista, Overwatchista kuin Mirror’s Edge: Catalystistäkin. YouTube-suosio jo ennen julkaisua kertoo ainakin siitä, että kyseiset nimikkeet kiinnostavat pelaajia kovasti.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.youtube.com

Lisää aiheesta

Hakkerit kiusaavat Dark Souls 3:n PC-pelaajia oikein urakalla

Huonoja uutisia Dark Souls -faneille: ei uusia pelejä, ei uusintaversioita

Dark Souls 3 on jättimenestys!