Uusimmat

Dark Souls III:n odotettu Ashes of Ariandel -laajennus on julkaistu

25.10.2016 17:00 Tuukka Hämäläinen

darksouls3-ashesofariandel-001

Dark Souls III:n odotettu ensimmäinen laajennus Ashes of Ariandel on tänään julkaistu kaikille alustoille. Ensimmäisissä arvioissa laajennuksen kuvaillaan tarjoavan viidestä kahdeksaan tuntia pelattavaa.

Keväällä ilmestyneen Dark Souls III:n odotettu ensimmäinen laajennus on julkaistu. Season Passiin kuuluva Ashes of Ariandel -laajennus on nyt saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja se kustantaa kaikilla alustoilla 14,99€.

Ashes of Ariandel sisältää muun muassa uuden pelialueen, kaksi uutta boss-vastustajaa, uusia varusteita, sekä PvP-kartan Hollow Arena. Laajennuksesta ei vielä ole monia arvioita linjoilla, mutta tähän mennessä Metacriticiin listattujen arvostelujen perusteella DLC tarjoaa jotakuinkin sitä, mitä Dark Soulsilta sopii odottaakin. GameSpewin mukaan laajennus tarjoaa pelaajan taidoista riippuen 5-8 tuntia pelattavaa, kun taas PC Invasion arvelee sen läpäisyn kestävän vain 4-5 tuntia.

Alta näet laajennuksen julkistustrailerin parin kuukauden takaa.

Dark Souls 3
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat