Dark Souls -kehittäjää ei kiinnosta, muistuttaako hänen seuraava pelinsä Dark Soulsia vai ei

29.03.2017 17:45 | Muropaketin toimitus

Dark Souls -sarjan pääkehittäjä Hidetaka Miyazaki työstää jo uusia projekteja. Pitkänlinjan pelisuunnittelijaa ei kiinnosta, kuinka läheisesti hänen seuraava pelinsä muistuttaa ylistettyä roolipelisarjaa.

Kehuttu Dark Souls -sarja sai eilen tällä erää viimeisen julkaisunsa, kun Dark Souls III:n (2016) viimeinen laajennus, The Ringed City, näki viimein päivänvalon. Tuoreessa haastattelussa sarjan pääkehittäjä Hidetaka Miyazaki vahvistaa jo aiemmin kerrotun tiedon, ettei sarjalle ole toistaiseksi tekeillä jatkoa.

Destructoidin mukaan Miyazaki saattaa kuitenkin tehdä seuraavaksi jotakin, mikä muistuttaa Dark Soulsia läheisesti – tai sitten ei. Japanilaisen Famitsun haastattelussa Miyazaki kertoo, että hänellä on jo useita projekteja työn alla, ja ettei From Software -studion kehitysstrategia ole muuttunut.

”Uutta peliä tehdessämme emme ole tietoisia siitä, teemmekö jotain Dark Soulsia muistuttavaa, tai toisaalta siitä teemmekö jotain, mikä ei muistuta Dark Soulsia”, Miyazaki kuvailee.

”Suunnittelen tekeväni pelin, jonka haluan nyt tehdä, ja joka on mielenkiintoinen ja palkitseva, olematta kiinnostunut siitä onko se samanlainen kuin Dark Souls vai ei.”

Dark Souls III ilmestyi viime vuoden maaliskuussa, ja toukokuuhun mennessä sarjan pelejä oli myyty yhteensä yli 13 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. The Ringed City -laajennus ilmestyi kaikille alustoille 28. maaliskuuta.

Domen arviot Dark Souls III:sta ja sen aiemmasta laajennuksesta voit lukea alta:

Dark Souls 3 on täydellinen

Arvostelu: Dark Souls 3 – Ashes of Ariandel on täydellisen aterian liian pieni jälkiruoka

Dark Souls
Kaikki jutut aiheesta