Uusimmat

Dark Souls -pelien luoja paljasti oman lempipomonsa

12.02.2022 21:26 Muropaketin toimitus

FromSoftwaren toimitusjohtaja Hidetaka Miyazaki on paljastanut oman lempipomonsa Souls-sarjan peleistä.

Souls-sarjan, Sekiron ja tulevan Elden Ringin ohjaajana tunnettu Miyazaki paljasti PlayStation Blogissa, mistä Souls-sarjan pomosta hän on kaikkein ylpein. Vastaus löytyy koko genren aloittaneesta Demon’s Soulsista, jonka yksi pomoista on edelleen varsin uniikki tapaus.

”Jos puhumme pomosta, josta olen kaikkein ylpein, sen täytyy olla Demon’s Soulsin Old Monk. Tämä johtuu siitä, että pomosuunnittelua sekä tavoittelemaamme vastaan oltiin melko vahvasti. Mutta se oli jotain, jonka minä halusin tehdä todella, todella kovasti. Halusin saada sen pomokonseptin peliin sekä visuaalisesta että pelillisestä näkökulmasta aina moninpelikomponenttia myöten”, Miyazaki paljasti.

Old Monk on Latria-alueen yksi pomoista, joka poikkeaa kaikista muista ikonisista pomoista sillä, ettei se ole tekoälyn ohjaama hahmo. Sen sijaan pomoa ohjaa toinen pelaaja, joka loihditaan pomohuoneeseen sillä välin, kun alkuperäinen pelaaja taistelee tietään Old Monkin luokse.

Samaisessa blogimerkinnässä kuullaan myös useiden muiden PlayStation Studiosin työntekijöiden lempikohtaamisia Souls-sarjan peleistä.

Muropaketin uusimmat