Darksiders III:n julkaisu lähestyy – Tällainen on pelin uusi traileri

16.11.2018 17:48 | Muropaketin toimitus

Kiihkeä kuuden vuoden odottelu palkitaan pian, sillä Darksiders III ilmestyy lähiaikoina. Siitä onkin nyt julkaistu upouusi traileri, lisäksi sen juonesta on kerrottu yksityiskohtia.

Maailmanloppu lähenee, sillä Darksiders III ilmestyy jo 11 päivän kuluttua. Silloin Fury kohtaa vankiloistaan vapautetut seitsemän kuolemansyntiä. Pelin ennakkotilauksia otetaan parhaillaan vastaan, ja Darksiders III:n erilaiset versiot tarjoavat pelaajille kaikenlaisia asiallisia palkintoja, lupaa THQ Nordic ja peliä kehittävä Gunfire Games tiedotteessa.

Darksider III:ssa pelaajat palaavat maailmanlopun raunioittamalle Maa-planeetalle Fury-hahmon muodossa, jonka päämääränä on metsästää ja tehdä selvää seitsemästä kuolemansynnistä. The Charred Counsil -neuvosto on komentanut Furyn kulkemaan taivaiden valtakunnasta syvimpään helvettiin, jotta hyvän ja pahan tasapaino saadaan palautettua.

Furyn muoto muuttuu pelin edetessä, aivan kuten tämän voimat ja aseetkin. Darksiders III:n maailman luvataan olevan avoin, elävä ja sodan tuhoama. Fury kulkee eri ympäristöjen välillä taistellen kummia olentoja vastaan, ja erilaisia puzzleja selvittäen.

Darksiders III ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle marraskuun 27. Lisätietoa pelistä ja sen ennakkomyynnistä löytyy täältä.