UUSIMMAT

David Hasselhoff juhlii uudessa Burnoutissa

21.09.2011 12:55 | Jukka O. Kauppinen

Ovatko turvavyöt kiinni? Turvatyynyt ladattuina? Sitten vain baanalle. Criterion Games -studion upouusi Burnout Crash -peli näet julkaistaan tänään latauskaupoissa PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Burnout CRASH! on rakennettu Burnout-pelien suositun Crash-pelitilan ympärille. Tarjolla on ”helposti lähestyttävää ja ylitsevuotavaa hupia sekä uusille pelaajille että pelisarjan vannoutuneille faneille.”

Crashissä on kolme pelitilaa, kuusi mellastuspaikkaa ja 18 kolariristeystä, joissa pelaajien tarkoitus on pistää ranttaliksi ja pelti kurttuun.

Pelaajat voivat myös mekastaa Kinect-ohjaimen avulla ja erityisessä Kinect Party Play –tilassa enimmillään 14 pelaaja voi kolaroida tiimeissä.

EA:n mukaan…

”Burnout CRASH! on hulvaton yhdistelmä pinball arcade -pelausta, TV pelishowta ja 80-luvun popmusiikkia. EA:n mullistavaa Autolog –teknologiaa hyödyntäen pelaajat voivat ottaa toisiinsa yhteyttä, verrata saavutuksiaan ja kisata kavereiden kanssa loputtoman hauskanpidon merkeissä. Mukana on lisäksi täysin uusi Autolog Challenges –toiminto, jonka avulla pelaajat voivat helposti haastaa kaverinsa.”

Pelin merkeissä voi bailata myös itsensä David Hasselhoffin säestyksellä, sillä The Hoff tähdittää ensimmäistä EA:n julkaisemaa Crash-mainosvideota. Sen voi tsekata pelin kotisivuilta.

Burnout CRASH! on ladattavissa heti. PS3-versio maksaa noin kymppieuron, Xbox-peli 800 MS-pistettä.

Lisätietoja: www.criteriongames.com

Lisää aiheesta

Burnout Paradise: The Ultimate Box (PC, PS3, 360)

Burnout Paradise (PS3, 360)

Burnout Revenge (360)

Burnout Legends (PSP)

Lue myös

Apple antoi luvattomalle Iron Sky -pelille kyytiä

Diablo III:n julkinen beta alkoi, varo väärennettyjä kutsuviestejä!

Domen arvosteluviikko 37/2011: Dead Island, Deus Ex, God of War Collection 2, Rage, Toy Soldiers, Pohjanmaan valtias, Asura’s Wrath

Steelseries Spectrum 7XB – langatonta kuulokelaatua Xbox-pelaajalle