Dawn of War II – Retributioniin ilmaista lisäsisältöä

22.03.2011 11:08 | Jouni Mäki-Panula

THQ julkaisee ilmaista lisäsisältöä Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution -nimihirviön taakse kätkeytyvään taktiikkapeliinsä.

Huhtikuun 6. päivä julkaistava sisältö tuo mukanaan 12 uutta Steam-saavutusta Last Stand -moninpelitilaan. Saavutuksia sinällään ei voi pitää erityisen ihmeellisinä, mutta jokaisen mukana toimitetaan myös uusia varusteita omien pelihahmojen parantamiseen.

Relic Entertainmentin kehittämä Warhammer 40,000: Dawn of War II – Retribution ilmestyi aiemmin tässä kuussa. Kyseessä on Dawn of War II:n järjestyksessään toinen laajennus, joka on samalla itsenäinen peli.

Lisää aiheesta

Dawn of War II:n ääninäyttelijät esittäytyvät mainiossa videossa

Warhammer 40K: Dawn of War II (PC) 

Warhammer 40K: Dawn of War II ottaa jo ennestään hyvän pelin, päivittää sen kertaheitolla nykyaikaan ja tarjoilee samalla uudenlaisen näkemyksen tosiaikastrategiasta, joka heittää genren rajapyykkiä reilusti eteenpäin.

Warhammer 40K: Dawn of War: Soulstorm (PC)

Tällä kertaa ollaan liikkeellä joko keisarillisissa tai sadomasokistisissa tunnelmissa, sillä Soulstorm-nimellä kulkeva lisälevy tuo peliin puhdasotsaiset ja neitseelliset Sisters of Battlet sekä nahasta, piikeistä ja ruoskista tykkäävät Dark Eldarit.

Warhammer 40K: Dawn of War (pc)

Miniatyyripelinä Warhammer 40K on luultavasti alansa ykkönen, eikä suotta. Lähes pohjattoman laaja ja kiehtova taustatarina antaa sotaan mielenkiintoiset lähtökohdat ja lisäksi harrastus vie aikaa juuri niin paljon kuin sille uskaltaa antaa, kertoo allekirjoittanut nimimerkillä nuoruutensa uhrannut.