Uusimmat

DCS World laajenee vauhdilla: F-15E, F-18C, Tornado, Me 109E…

05.04.2013 13:00 Jukka O. Kauppinen

Eagle Systemsin päätös avata DCS World –lentosimulaattoriaan myös muille simukehittäjille ja yhteisölle tuottaa tuloksia kiihtyvään tahtiin. Upeaan lentosimulaattoriympäristöön on näet julkaistu lyhyessä ajassa tukku yhteisöluomuksia. Niissä on toki omat rajoituksensa, eivätkä koneet vastaa kaikin osin Eaglen omia koneita – mutta hyvältä näyttää silti.

Luckybob9:n tekemä Me 109E on ekoälyvastustaja, jonka myötä pelaaja voi lopultakin lentää P-51D:ään edes jotakin aikalaistaan vastustajaa vastaan. Tosin, no, 1944-kone vs. 1940-kone. No, ponikansa tarvitseekin vähän tasoitusta.

Gerritboom on puolestaan tehnyt modernimman laajennuksen, joka lisää DCS:ään lennettäväksi koneet F-15E, F-18C ja Tornado IDS. Tosin sillä pikkudetaljilla, ettei koneisiin ole omia ohjaamoja, vaan ne kierrättävät simun aiempien lennettävien koneiden ohjaamoja.

DCS:ään on julkaistu myös kaikenlaisia ohjeita, modeja ja työkaluja, joita voi selailla oheisten linkkien takaa.

Aivan kohtsillään DCS:ään saapuu virallinen MiG-21-laajennus, joka on Eaglen omien standardien mukaan tehty täysimittainen MiG-simulaattori. Voi pojat, voi pojat!

Lisätietoja: Eagle Systems: DCS World –foorumi

Lisätietoja: Lock-On Files: DCS World –foorumi

Lisää aiheesta

MiG-21Bis lentää DCS:n taivaille – Mustangin ostajille ilmainen Su-25

Mersujen kauhu DCS: P-51D saapuu marraskuun lopussa

Digital Combat Simulator: A-10C Warthog (PC)

Muropaketin uusimmat