Uusimmat

Dead Island -zombiet remasteroitiin entistä ällömmiksi

05.05.2016 12:00 Jukka O. Kauppinen

”Ne tuloo, ne purroo!”, huutaa kansa ja juoksee karkuun. Syytä onkin. Dead Island -zombiepelin elävät kuolleet eivät ole kivoja kaukaakaan nähtynä, saati läheltä.

Useamman vuoden takainen zombiehyperäiskintä oli ihan kiva peli, jolle oli rakennettu onnistuneesti älyttömän hieno traileri ja huikea hypekampanja. Ei se mikään klassikko ole, mutta silti peli joka muistetaan. Ja nyt sitä sopii muistella uudelleen, sillä Dead Island Definitive Collection päivittää zombipelin tosi hienosti uuteen uskoon.

Peliä on rukattu tekniikkapuolelta entistä ehommaksi. Tekstuurit on päivitetty, valot ja varjot viritetty, kuvanlaatua kohennettu ja niin edelleen – eli pelin pitäisi näyttää aiempaa hienommalta ja fotorealistisemman ällöttävämmältä. Nam!

Myös käyttöliittymää on tuunattu paremmaksi, ja tietenkin peli hyödyntää uudemman sukupolven konsolien kovempaa vääntöä ja mahdollisuuksia, kuten PS Vitan remote play -toimintoa, PS4:n share-playtä ja vieläpä kaupan päällisinä löytyy neljän pelaajan cooppi.

Saati se fanien tekemän nyrkkeilymodin sisällyttäminen itse peliin. Aseet ovat nössöille! Kyllä zombin pitää nyrkkiä totella!

Dead Island Definitive Collection julkaistaan 31.5.2016 PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lisätietoja: Dead Island Definitive Collection

Lisää aiheesta

Dead Island 2 heräsi henkiin!

Dead Island: Riptide (PC, PS3, Xbox 360)

Dead Island (PC, PS3, Xbox 360)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat