Dead or Alive 5 Last Roundin PC-versio on puutteellinen paske

31.03.2015 17:00 | Miikka Lehtonen

Ne ajat ovat onneksi jo historiaa, jolloin PC-pelurit saivat kärsiä paskoista ja puutteellisista konsoliversioista. Jotkut kuitenkin uskovat perinteisiin ja kenties tämän johdosta Koei Tecmo on päättänyt tempaista oikein kunnon PC-tortun pöydälle.

Dead or Alive -tappelupelisarjan tuorein osa hytkyy tänään Steamiin, mutta ei sellaisessa kunnossa, että sitä kannattaisi ostaa. Puutteita kun löytyy laajalta rintamalta. Ei siinä paljon 4K-resoluutiotuki auta ja lohduta, kun versiossa ei esimerkiksi ole nettipeliä. Koei Tecmo lupaa, että se tullaan lisäämään peliin lähikuukausien aikana, mutta siihen asti pelin saa — *gasp* — 10% alennuksella! No sepäs lohduttaa!

Puutteet eivät lopu siihen. Sen sijaan että PC-versio olisi väännetty paremman näköisten PlayStation 4:n ja Xbox Onen versioiden pohjalta, se tuntuu pohjautuvan PS3:n versioon. Efektit ovat siis mitä ovat ja monia uusien konsolien graafisia kikkoja on jätetty käyttämättä.

Ikään kuin tämä ei riittäisi, PC-versiosta ei löydy saavutuksia, sen näppäimiä ei voi uudelleenmääritellä, eikä se tue Steam Cloudia, eli tallennuksiaan ja asetuksiaan ei voi tuuppia verkkoon. Kuten arvata saattaa, pelin Steam-keskustelupalstalla mielipiteitä jaellaan suoraan ja innokkaasti, eivätkä ne ole positiivisia. Ja syystä.

Lähde: Eurogamer

Muropaketin uusimmat