Uusimmat

Dead or Alive 5:n tekijät tietävät mikä on tärkeää: tissit

07.08.2012 10:00 Tero Lehtiniemi

Aina säännöllisin väliajoin eri pelintekijät muistavat, millä pelejä oikeasti saadaan myytyä. Yksinkertainen ja usein unohdettu vastaus on tietysti leijonasosan pelaajakunnasta käsittävän miespopulaation mieltymys naissukupuolen edustajien maitorauhasiin. Tappelupelisarja Dead or Alive on aiemminkin hyödyntänyt naistaiteilijoidensa ruokahuollollisia avuja esimerkiksi rantalentispelin muodossa, mutta sarjan uusimman osan keräilijäversion bonukset ovat varsinainen muistutus siitä mikä peleissä oikeasti on tärkeää.

Pelien keräilijäversiot ovat yleensä varsin hyvä tapa täyttää nurkkansa turhalla krääsällä, joka ei oikeasti edes kiinnosta ketään. Dead or Alive 5:n suhteen Team Ninja on kuitenkin tehnyt melkoisen peliliikkeen, sillä sen Collector’s Edition tarjoaa uimapuvut kaikille pelin varsin hemaiseville naistaistelijoille. Joku saattaisi ehkä pitää ominaisuutta pelaaja- ja naiskuntaa halventavana, mutta tuhat kertaa järkevämpää tällaiset bonukset ovat kuin ääniraita, keräilykortit tai joku taideluonnoskirja. Varsinkin kun Dead or Aliven naistähtöset ovat jonkinasteinen instituutio jo itsessään.

Ja jotta ylimääräisiä pennosia ei tarvitsisi tuhlata kalliimpaan peliin, on VG24/7-sivusto ystävällisesti kasannut kokoelman biksukuvia sivustolleen. Lisää kuvia tarjolla siis lähdelinkin takaa.

Lähde: VG24/7

Lue myös

Endless Space (PC)

Illuusio: Peliteollisuus matkustaa itään

Uusi Rambo vihdoinkin kuvissa

Vilauksia Assemblyyn – katso jos uskallat

Muropaketin uusimmat