Uusimmat

Dead Rising 4:n kampanja jää sooloiluksi, mutta peli tarjoaa myös erillisen neljän pelaajan moodin

20.11.2016 15:00 Tuukka Hämäläinen

deadrising-deadrising4-001

Dead Rising 4:n kampanjamoodi ei sisällä mahdollisuutta moninpeliin, mutta peli tulee sisältämään erillisen moninpelimoodin. Uusi zombie-selviytymispeli ilmestyy joulukuun alussa Xbox Onelle ja PC:lle.

Pian ilmestyvä Dead Rising 4 ei tule tukemaan kampanjan sisäistä yhteistyöpelaamista, kertoo GameSpot. Tieto on peräisin pelin tuottajalta David McAnerinilta, joka kommentoi moninpeliä ja kampanjamoodia tuoreessa Twitch-lähetyksessä.

Syy co-op -kampanjan puuttumiseen on McAnerinin mukaan pelin tarinallisuudessa:

– Haluamme varmistaa, että keskitymme kertomaan Frankin tarinan. Hän on todella kiinnostava hahmo. On jännittävää tuoda hänet takaisin.

Dead Rising 4:n pelihahmo on jälleen toimittaja Frank West, joka oli myös alkuperäisen Dead Risingin (2006) päähenkilö.

Vaikka useampi pelaaja ei kampanjan puitteissa pääsekään lahtamaan zombeja yhteisvoimin, tulee Dead Rising 4 sisältämään erillisen yhteistyömoodin neljälle pelaajalle. McAnerinin mukaan uudessa moninpelimoodissa on neljä hahmoa, joiden saappaissa pelaajien tehtävänä on selviytyä niin pitkään kuin mahdollista avoimessa pelimaailmassa ja suorittaa ”hulluja tehtäviä”.

Dead Rising 4 ilmestyy 6. joulukuuta yksinoikeudella Xbox Onelle ja Windows 10:lle. Kyseessä on kuitenkin vain rajoitetun ajan yksinoikeus, eli Capcomin kehittämä peli saattaa kääntyä jatkossa myös PlayStation 4:lle samaan tapaan kuin Rise of the Tomb Raider (2015), jonka PS4-versio ilmestyi noin vuotta myöhemmin.

Dead Rising 4
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat