Uusimmat

Deadly Premonition on … jotain todella outoa ja kieroa

02.11.2010 12:20 Jukka O. Kauppinen

Foorumilta bongattua: Deadly Premonition. Japanilaista outoutta. Jo alkuvuodesta julkaistu japanilainen kauhuseikkailu vaikuttaa olevan jotain todella hämärää, sekä pelillisesti että tarinallisesti. Tunnelmaa siinä riittää runsain mitoin, samoin kuin hämmentävää pelillistä kerrontaa.

Kuten Alyniekka kommentoi:

Ei helvetti miten creepy tapaus tämä on. Pistää kyllä aivot melkein oikeasti sekaisin. Peli on suoraan sanottuna sysiruma, animaatiot hirveitä, liikkuminen tönkköä ja ääninäyttely suorastaan perverssiä.

Kuitenkin pelin dialogi ja tarinan vieminen eteenpäin on jotain niin käsittämättömän mahtavaa, että ei tiedä mitä ajatella. Tästä varmaan johtuukin pisteiden heitot 100p antaa jotkut ja 20p jotkut.

Oikeasti tulee shokkitila päälle kun huomaat jonkun naisen seisovan selkä sinua kohti ja yh’t äkkiä tämä taittuukin silta-asentoon ja silmien kohdalla on pelkät mustat aukot ja suu taittuu epäluonnolliseen virneeseen ja tämä valuu sinua kohti sätkien kuin Ring-tyttö, siinä yrität auttamatta ampua tai sohia tätä aseilla kun ukko liimautuu maahan tähtäyksen ajaksi, hrrr.

Asiaa ei auta kun päähenkilö on skitsofreenikko joka puhuu Zach nimiselle persoonalle ja kyselee tältä neuvoa välillä. Huh huh. Kannattaa ostaa, odottaa yöhön ja pelata kuulokkeilla. MindFuck on varma asia.

Eräs testaaja kommentoi, luultavasti aika osuvasti, Deadly Premonitionia Heavy Rainin maineella ratsastavana Resident Evil -kloonina, jossa on aimo annos Twin Peaksin hulluutta.

Woah. Kuulostaa… Peliltä, jonka moni outopeleistä kiinnostunut hankkisi aivan innoissaan.

 

 

 

Pelistä lisää keskusteluissa: Deadly Premonition – Japanilainen SAIRAS peli.

Lisätietoja: http://en.wikipedia.org/wiki/Deadly_Premonition

Lue myös

Domen arvosteluviikko: Dead Space Ignition, Fallout New Vegas, Last Window: The Secret of Cape West, Legend of Guardians

Domen Pelit-osion uudet RSS-syötteet

Ensikosketuksessa Dead Nation – jo toisen kerran

Raving Rabbids Travel in Time -ennakko (Wii)