Deathspank PC:lle ja Macille vielä tämän kuun puolella

07.10.2010 10:30 | Miikka Lehtonen

Deathspank oli ainakin allekirjoittaneen mielestä mainio ja äärimmäisen hauska peli. Toistaiseksi se on kuitenkin jäänyt vain konsolipelaajien yksinoikeudeksi, mikä on puolirikollista. Peli kun soveltuisi äärimmäisen hyvin PC:n välityksellä pelattavaksi ja muutaman viikon kuluttua moinen on myös mahdollista. Myös Macilla!

Hothead ja EA päättivät spekulaatiot eilen ilmoittamalla, että Deathspank nähdään sekä PC:llä että Macilla kuluvan kuun 26. päivänä. Molemmat pelit julkaistaan Steamin välityksellä, mutta ainakin toistaiseksi vain PC-versio näkyy Steamin listoilla. Hintaa Deathspankilla on ennakkotilaajille 11,69 euroa, muille 12,99 euroa.

Mikäli tämä ei riitä, vaan haluaisit samaan pakettiin EA:n väkivaltaisen Shank-puukkohipan, nyt on onnenpäiväsi, sillä Spank & Shank -paketti tarjoaa juuri nämä kaksi peliä 22 eurolla. Hyvä diili.

”Deathspankin tuominen PC:lle ja Macille on suora vastaus faniemme jatkuviin pyyntöihin ja olemme riemuissamme siitä, että Deathspank on muodostunut niin suosituksi, että voimme täyttää nämä toiveet”, Hotheadin edustaja selitti. Ja käännöshän on mitä loogisin, sillä kuten kaikki tietävät, Deathspank on saanut enemmän kuin vähän inspiraatiota PC-peleistä. ”Deathspankin huumori, tarina ja keskeinen pelattavuus pohjautuvat kaikki PC-peleihin”, tunnustaa myös Hotheadin mies.

Linkki: Deathspank Steamissa

Lisää aiheesta

Deathspank (PS3, Xbox 360)

Shank (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Lue myös

Miksei meillä voi olla näin huikeita pelimainoksia?

Arvostelu: Achtung Panzer! Kharkov 1943 (PC)

Jack Thompson teki comebackin: ”pelaajat, painukaa helvettiin!”