Deer Hunter…. nettipelinä???

18.06.2008 12:40 | Jukka O. Kauppinen | 297

Metsästyspeli Deer Hunter on rääkännyt pelaajakansaa jo yli vuosikymmenen. Aikoinaan käsittämättömän huono peli oli samalla käsittämättömän suosittu – se myi miljoonia ja taas miljoonia, jättäen kovimmatkin hardcore-pelit taakseen. Ja nyt kauriinmetsästäjät palaavat nettipelin muodossa. Antakaa mun kaikki kestää.

Atarin PC:lle ja Xbox 360:lle julkaisema Deer Hunter Tournament luo ”massiivisen metsästäjien verkoston, jotka voivat järjestää yhdessä organisoituja, jatkuvasti päivittyviä metsästysretkiä.”

”Pelaajat ja metsästäjät voivat matkata maailman hienoimpiin metsästyspaikkoihin jahtaamaan eksoottisia ja haluttavia saaliita. Käytä mestarimetsästäjän strategioita seurataksesi ja ampuaksesi saaliisi.”

Ja kaupan päälle peli sisältää myös ”aidon eläimellisen tekoälyn, joka mallintaa eläinten hajuaistia, käytöstapoja ja kuuloa.”

Kivääri olalle siis ja nettimetsästysretkelle. Jos vanhat merkit vain pitävät paikkansa, niin Deer Hunter Tournament on tuttuun tapaan aivan hirveää kuraa, jota Amerikan punaniskapelaajat ostavat Walmartiensa hyllyiltä kilokaupalla itselleen ja koko suvulle. Mutta olisipa jännä tietää montako Deer Hunteria Suomessa on myyty vuosikymmenen aikana…

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Arvostelu: Overlord: Raising Hell (PS3)

Dragon Ball Z: Burst Limit -haastattelu

Mercenaries 2 -ensikosketus – suurempaa, kauniimpaa, parempaa

PS3 sai taas pikkupäivityksen, suuri tiedossa ”pian”

PS3:n SingStoreen tihkuu lisää suomibiisejä

Stardockin Impulse haastaa Steamin

Deer Hunter...

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Kylläpä oli ala-arvoinen arvostelu! Yleensä olen pitänyt Jukka O. Kauppisen arvosteluista, mutta tämä on täyttä kuraa! Voiko enää huonomman kuvan antaa tulevasta Deer Hunterista? Jos Kauppinen olisi tutustunut muihin metsästyspeleihin, niin hän olisi huomannut että Deer Hunter on ominaisuuksiltaan edelleen ylivoimaisin. Muissa on se vika, että siellä saa juosta sinko kädessä pusikosta toiseen ja aina löytyy ammuttavaa. Deer Hunter -pelisarja on realistisempi.

On totta, että Suomessa Deer Hunter tulee olemaan pienen pelaajakunnan peli – toisin kuin Amerikassa – mutta tämä ei tee pelistä huonoa. Tätä peliä odotetaan!

Tosi hyvä että Näistä DH peleistäki uutisoidaan. Tätä Tournamenttia onki jo odoteltu useampi vuosi, ja mukavia uudistuksia tehty pelaajien toiveiden mukaan. Varmastikki tlee monia pitkiä tunteja kykittyä pusikossa tämänki pelin parissa vielä. ;)

Deer hunter oli tosiaan aika hauskaa pienessä oluessa, kun kaikki huutaa ”HUNT!” kierrosta aloitettaessa :)
Mutta muuten koko peli on aivan anaalista, ja itse jo niinikään kokeneena metsästäjänä tuli revettyä tekoälylle…Tosin täysin realistinen peli vaatisi tuntien tylsähköä pelaamista, mutta silti 10 peuraa tunnin sisään on naurettavaa…
JudeC: Totta, itseäkin alkaa tuo saamarin valitus ottamaan päähän. Tehkää ite paremmin, pellet.

Mikä vittu siinä on, että joka ikisestä uutispostauksesta pitää tulla nillittämään. Aina on toimittajilla ammattitaitohukassa ja sinikeltaiset lasit silmillä ja ties mitä vielä. Huh.

Joo olihan se pelinä aika huono. Itsekkin sain kyseisen pelin joskus lahjana että ilmeisesti hieno boxi ja pelin idea vetosi satunnaisostajiin.

Pelissä kuoli tylsyyteen mutta dhbambi -huijauksella pääsi vähän helpommin äksöniin :)

Deer Hunter 2005 on loistava peli netissä ja etenkin lanissa!

Ei hitto! Vähän minä alkaisin tappamaan niitä muita metsästäjiä! Metsässä kukaan ei kuule huutoasi!

Deer Hunter 2005:han oli ihan mainio peli, jos nyt vähän kankea kontrolleiltaan. Itse pelasin sitä kuitenkin aikoinaan runsaasti. Konsoleille olen jotain vastaavaa hiukan sivusilmällä metsästänytkin (pun intended).

Oikeassa elämässä en tohdi eläimiä ampua, mutta ko. pelissä uljaita otuksia on ihan jänskää vaania.

Itse pelannut Deer Hunter 2005 netissä ja mukavaa oli :)
Ei sitä kauaa jaksanut mutta näitä ”häiriköitä” ei jostain syystä siellä ollut edes yhtä! Ihmettelin itsekkin tätä, ja eläimet tosiaan sen kuulevat pitkänmatkan päähän jos haulikolla taivaalle alat huitomaan, että häiriköinti olisi helppoa. Mutta hauskaa oli jonkun aikaa tuon 2005 kanssa :D

Voihan paska. Luulin, että pääsisi pelaamaan venäläistä rulettia Vietnamissa :( :(

Aikanaan pelailtiin muutaman kaverin kanssa privaattiservulla metsästelyä ja silloin ei ollut huolta häiriköistä. Saisikohan tuossa turneepelissä kaataa häirikön peurana? Tuskin, sehän menisi aivan deathmatchiksi. :D

Oisko ne metsästysserverit kaikille avoinna. Eli kun oot kaatamassa jotain alfauroshirveä niin puskasta juoksee joku nuubi haulikon kanssa ja räiskii ilmaan että kaikki elollinen pakenee 50kilometrin säteeltä. No jaa, eipä nyt juuri iske tällane peli. Metsästän mieluummin terroristeja:D

Tämä on uutinen, koska kyseessä on juuri julkaistu, moninpeliksi suunniteltu ”Deer Hunter Tournament”, ei Deer Hunter 2004 tms.

Samaa ihmettelin kuin klanh. Taitaa toimittajalla olla ammattitaito hukassa :p.

Deer Hunter netissä? Voiko joku kertoa minulle miksi tämä on uutinen, itse olen pelannut deer hunter netissä jo monta vuotta sitten. Peli itsessään on loistavaa viihdettä vähän ottaneelle kaveriporukalle, mutta ei tuota selvinpäin jaksa montaa tuntia.

Muropaketin uusimmat