Uusimmat

Demon’s Souls -uusioversio ei ole mahdoton ajatus

12.07.2016 19:30 Juho Anttila

PlayStation 3 -yksinoikeusjulkaisu Demon’s Souls on peli, joka aloitti loistavien Souls-pelien sarjan sekä inspiroi toki myös erinomaista Bloodbornea. Sarjan isä Hidetaka Miyazaki on todennut, että kehityksestä vastaava From Software ei aio enää jatkaa Souls-pelien parissa edes uusintaversioiden muodossa, mutta toivoa Demon’s Souls -uusinnasta ei silti kannata hylätä kokonaan.

Miyazaki kertoo, että Demon’s Soulsin ja Bloodbornen oikeudet omistaa itse asiassa Sony, joten jos jättistudio tahtoo tehdä uusintaversiot mainituista peleistä, päätös on yksinomaan heidän. Miyazaki ei kuitenkaan usko, että From Software tulee olemaan mukana projektissa, vaikka sellainen toteutuisikin.

Hidetaka Miyazaki loiventaa myös aiempaa lausuntoaan siitä, että Souls-pelit olisivat lopullisesti taakse jätettyä elämää From Softwarelle. Miehen mukaan ajatus siitä, että hän tekisi vielä yhden Souls-pelin ennen eläköitymistään ei ole mahdoton ja siksi hän ei myöskään tahdo sanoa ”ei koskaan”. Tällä hetkellä sarjan tulevaisuus näyttää kuitenkin siltä, että peliin luvattujen kahden lisärin jälkeen Souls-pelit joutuvat hyllylle määrittelemättömän pitkäksi aikaa.

Lähde: Gamespot

Lisätietoja: www.fromsoftware.jp

Lisää aiheesta

Huonoja uutisia Dark Souls -faneille: ei uusia pelejä, ei uusintaversioita

Dark Souls 3 on jättimenestys!

Dark Souls 3: huikea peli, huikea traileri