Uusimmat

Destiny laajenee – jännää infoa tiedossa ihan pian

04.06.2016 18:00 Juho Anttila

Bungien Destiny on peli, joka ei noussut julkaisuaikaansa vielä aivan potentiaalinsa tasolle. Sittemmin laajennukset ovat tehneet Destinystä hyvä, ellei jopa erinomaisen moninpeliräiskinnnän. Siksipä onkin erityisen mukavaa, että kehitys jatkuu yhä aktiivisena.

Seuraavasta Destiny-lisäristä on jo huhuttu aiemminkin ja ensi viikolla huhujen todenperäisyys mitataan. Bungie lähettää nimittäin ensi torstaina Reveal Stream -nimisen verkkolähetyksen, jonka aikana pelaajat saavat tietää kaiken uudesta uhasta, jonka joutuvat kohtaamaan. Bungien mukaan nyt vilautetaan ensimmäisen kerran sitä sisältöä, joka pelaajia odottaa myöhemmin tänä vuonna.

Huhujen mukaan seuraava Destiny-lisäri kantaa nimeä Rise of Iron. Samat huhut lupaavat, että paketti sisältäisi uuden raidin ja enemmän uutta sisältöä kuin House of Wolves ja The Dark Below -lisärit yhteensä. Activision ehti jo vahvistamaan aiemmin, että Destiny saa uuden laajan lisärin tämän vuoden aikana. Destiny 2 puolestaan julkaistaan vasta ensi vuoden puolella.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.destinythegame.com

Lisää aiheesta

Huhupartio: Destiny 2 pistettiin uusiksi

Arvostelupäivitys: “Destinystä on kasvanut oikeasti hyvä peli, jota Bungie jaksaa vaalia ja rakastaa”

Destiny-pelaaja grindasi tutoriaalissa tasolle 40 – 98 tuntia menetettyä elämää…