Destiny sai muhkean päivityksen ennen uutta lisäriä

10.09.2016 12:00 | Juho Anttila

Bungien Destinystä on päivitysten ja lisäosien myötä kasvanut varsin hyvä peli, eikä laajeneminen ole pysähtynyt, vaikka alkuperäisestä julkaisuajankohdasta on kulunut jo hyvä tovi. Tämän kuun 20 . päivä Destiny-pelaajat pääsevät käsiksi uuteen Rise of Iron -lisäriin. Sitä ennen Bungie ehti tarjoilemaan varsin muhkean Destiny-päivityksen.

Rise of Ironiin valmistava päivitys myllää muun muassa pelin asejärjestelmää isosti. Erityisesti pistoolit ovat saaneet osakseen paljon rakkautta, sillä Bungie on halunnut tehdä pelaajien hyljeksimistä aseista aiempaa kiinnostavampia. Samalla Bungie avasi yhden Rise of Ironin eksoottisista aseista, Trespasser-nimisen pistoolin, kaikkien pelaajien tavoiteltavaksi.

Uudistuksen myötä monet tutut aseet ovat kokeneet muutoksia. Tarkoituksena on tasapainottaa pelikokemusta ja valmistella tietä Rise of Ironin mukanaan tuomille uusille aseille. Asejärjestelmän remontin lisäksi julkisista tapahtumista saa nyt hieman parempia palkintoja ja lisäksi pelin tehtävänäyttö on laitettu remonttiin.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.destinythegame.com

Destiny
Kaikki jutut aiheesta